Werkzoekende

Ben jij beschikbaar voor werk?
Omdat de huidige situatie in Nederland voor ons allen onzeker is, inventariseren wij beschikbare kandidaten die mogelijk op tijdelijke basis elders ingezet kunnen of willen worden. Dit om zowel de opdrachtgever als de beschikbare kandidaat in staat te stellen inkomen te generen. Zodra er bij ons een vraag naar “handjes” binnenkomt kunnen wij hierdoor sneller schakelen. Daar waar mensen uitvallen ontstaan elders mogelijkheden. Het betreft dus geen werk binnen je eigen expertise maar wij zijn ervan overtuigd dat ieder mens meer kan dan dit! Ben je op dit moment beschikbaar voor werk? Zo ja, waar kunnen we je eventueel voor inzetten?

Ben jij gemotiveerd op zoek naar werk?
SJ Detachering maakt graag kennis met je. Wij vinden het belangrijk om te weten wie jij bent én wat je wilt. In een persoonlijk kennismakingsgesprek leer jij ons ook beter kennen. En dat is een goede basis voor een samenwerking waarvan het eerste doel is om een passende baan te vinden. Voor jou.

Waar word jij eigenlijk gelukkig van?
Er is een grote kans dat wij je deze vraag stellen. En die stellen we niet voor niets. Want werk doen waarin jij je prettig voelt, dat blijf je doen. En daarmee bezorg je onze klant, jouw werkgever én ons ook een goede dag. Samen komen we verder.

Check de pagina vacatures.
Op de pagina vacatures staan banen waarop je nu kunt reageren. Scrol er gerust doorheen. Zit er niet tussen waarnaar je op zoek bent? Bel of e-mail ons dan voor het inwinnen van informatie of het maken van een afspraak.