Werkgevers

Voldoende personeel is in veel bedrijfstakken moeilijk te vinden. SJ Detachering heeft een breed netwerk opgebouwd en beschikt over vakinhoudelijke kennis en praktische ervaring. Bedrijven helpen gekwalificeerd personeel te vinden en hen goed begeleiden, dát is onze doelstelling.

Payroll
U wilt een nieuwe medewerker in dienst nemen, maar deze niet op uw loonlijst zetten? SJ Detachering verzorgt voor u de payrolling. Daarmee geeft u als werkgever de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen en komt de medewerker in dienst van SJ Detachering. Praktisch en zorgeloos.

Arbeidspool: medewerkers op oproepbasis
Specifiek voor uw onderneming kan SJ Detachering een pool aan oproepkrachten inrichten waarmee u altijd zeker bent van een optimale personeelsbezetting. Hiermee voorkomt u overuren en leegloopuren en heeft u voldoende medewerkers tijdens piekmomenten. SJ Detachering regelt desgewenst de inroostering en communicatie met de oproepkrachten. Uiteraard verzorgen wij de complete salarisverwerking.

De voordelen van uitzendkrachten

  1. U hoeft geen tijd en geld te besteden aan werving en selectie. Dat doet SJ Detachering op basis van uw wensen. Uitzendkrachten worden door ons begeleid.
  2. U loopt niet de werkgeversrisico’s die u bij een werknemer in dienst wel zou lopen.
  3. SJ Detachering kan tot maximaal 5 jaar dezelfde uitzendkracht bij u plaatsen.
  4. Uitzendkrachten kunt u precies inzetten wanneer u ze nodig hebt.
  5. SJ Detachering kent de markt goed en heeft toegang tot veel meer werkzoekenden dan dat u aan sollicitanten zou krijgen.
  6. SJ Detachering is verantwoordelijk voor de administratieve verplichtingen rondom uw nieuwe medewerker. U controleert alleen of de uitzendkracht het juiste aantal gewerkte uren doorgeeft.
  7. U kunt makkelijk en risicoloos nieuw personeel ‘uitproberen’. Een uitzendkracht zou u kunnen beschouwen als iemand met een heel lange proeftijd.
  8. Bevalt de uitzendkracht u goed en wilt u deze op een later moment in dienst nemen? Met SJ Detachering kunt u daarover heldere afspraken maken.